Wayne Rooney verbant meisjes uit de kamer om te voorkomen dat ze hem filmen tijdens zijn dronken avondje uit

WAYNE Rooney verbant twee feestmeisjes uit een kamer in hun appartement om te voorkomen dat ze hem zouden filmen tijdens zijn dronken avondje uit.

Nieuwe videobeelden tonen de vrouwen – vast op een bed – lachend in de camera terwijl ze vertellen hoe de Engelse legende hen verbood de kamer binnen te komen met hun telefoons.

5

Rooney verbant twee feestmeisjes uit een kamer in hun appartement om te voorkomen dat ze hem filmden tijdens zijn dronken avondje uitKrediet: Roland Leon
Tayler Ryan en haar vrienden ontmoetten Rooney in een club in Manchester

5

Tayler Ryan en haar vrienden ontmoetten Rooney in een club in Manchester

Een derde vrouwelijke feestganger die vermoedelijk bij het paar verbleef, was – zoals vader van vier Wayne – niet in beeld.

De opname roept nieuwe vragen op over wat de voormalige topspeler van Manchester United, 35, aan het doen was in hun appartement in de vroege uurtjes van afgelopen zondagochtend. Er is geen suggestie van enig seksueel contact tussen Rooney en de vrouwen op de foto’s die vandaag zijn verschenen.

In de clip zegt Snapchat-model Tayler Ryan, 21: “Jongens, we hebben Wayne Rooney naar ons appartement gebracht en nu laat hij ons geen foto’s van hem maken. Wayne Rooney is daarbinnen.

‘We liggen in bed, want als we daar naar binnen gaan, mogen we onze telefoons blijkbaar niet gebruiken. We mogen geen foto’s maken en ik zei dat ik mijn telefoon wil, dus zei hij: ‘Ga weg’.’

De beelden zijn gemaakt door Tayler en haar vriend – vermoedelijk Elise Melvin, 21 – die Rooney had ontmoet in de nachtclub Chinawhite in Manchester.

Een derde meisje logeerde ook bij hen in de Staycity Manchester Piccadilly-appartementen van £ 60 per nacht.

‘WIJ LIGGEN IN BED’

Het komt zoals we kunnen onthullen Rooney, die in 2008 met Coleen trouwde, vreest dat er beelden van nog een avondje uit met vrienden kunnen verschijnen.

Een bron zei: “Wayne is nu bezorgd dat mensen dingen zullen posten van eerdere avondjes uit. Afgelopen weekend was al erg genoeg, maar Coleen erkent dat hij niets verkeerd heeft gedaan. Hij hoopt dat ze door kunnen gaan.”

Derby County-manager Rooney was afgelopen zaterdag met twee mannelijke vrienden naar Chinawhite gegaan nadat zijn ploeg een oefenwedstrijd had verloren van League Two-club Salford City.

Ze werden in de VIP-ruimte vergezeld door Tayler, Elise en een groep van hun vrienden die allemaal uit Barrow-in-Furness, Cumbria komen.

Een nachtclubfoto toont Rooney dicht bij een blondine. Een ander toont hem zittend op een bank met Tayler, op wiens gezicht het woord ‘schattig’ staat door een Snapchat-filter.

Om 5.15 uur werd hij gezien terwijl hij terugliep naar Staycity, met een hoodie over zijn hoofd getrokken en Tayler en een ander meisje achter hem. Eenmaal bij het appartement viel Rooney in slaap nadat hij de meisjes blijkbaar had uitgesloten.

Toen ze de kamer weer binnenkwamen, flitste er een in een oogwenk langs haar achterste naast de voormalige aas. De foto was getiteld “Mooney Rooney”.

Rooney, die in 2008 met Coleen trouwde, vreest dat er beelden van weer een avondje uit met vrienden kunnen verschijnen

5

Rooney, die in 2008 met Coleen trouwde, vreest dat er beelden van weer een avondje uit met vrienden kunnen verschijnenKrediet: Instagram

Een andere foto zag een van de meisjes een vredesteken maken naast de duttende superster op een foto die ze “sleepy Wayne” noemden. Een andere vriend werd gezien terwijl Rooney in slaap viel op een bed in een baskische stijl. Een andere foto toonde hem naast een vriend in het appartement met een glas wijn.

Er is geen suggestie van enig seksueel contact tussen Rooney en de vrouwen op de foto’s die naar voren zijn gekomen. Na het ontwaken belde Rooney, die in Knutsford, Cheshire woont, met Coleen en hun vier zonen, een vriend die hem zondag vroeg ophaalde.

De meisjes werden gezien om 12.30 uur nadat hun Snapchat-afbeeldingen viraal waren gegaan. Coleen, 35, was op vakantie in Abersoch, Noord-Wales, met de zonen van het stel, Kai, 11, Klay, acht, Kit, vijf en de driejarige Cass terwijl Rooney aan het feesten was.

Volgens bronnen had hij ‘s avonds contact met zijn vrouw. Een zei: “Ze vond het prima met wat er afgelopen weekend is gebeurd en denkt dat hij is opgezet nadat hij een beetje dom was.

“De angst onder Wayne’s mensen is echter vaak wat er gebeurt als Coleen weggaat – dat is wanneer hij de neiging heeft om te veel te drinken en zichzelf in de problemen te brengen.”

Coleen was ook op vakantie toen Rooney in 2017 werd betrapt op rijden onder invloed in Cheshire. Hij werd aangehouden met feestbeest Laura Simpson.

‘ANGST ONDER WAYNE’S MENSEN’

In januari 2019 werd Rooney, die toen aan het spelen was in de VS, gearresteerd omdat hij in het openbaar dronken was toen hij het alarm van een veiligheidsdeur op een luchthaven liet afgaan nadat een mix van drank en slaappillen hem “gedesoriënteerd” had achtergelaten.

Nog geen twee maanden later had hij een gezellig gesprek met barmeisje Vicki Rosiek na een buiging van tien uur en stapte alleen met haar in een auto. Ze reed hem naar een andere bar nadat Rooney was weggeweest tijdens een trainingskamp voor het seizoen in Florida.

Maar hij zou aan de lankmoedige Coleen hebben gezworen dat hij dronken schandalen zou vermijden nadat hij in 2020 terugkeerde naar Engeland.

Rooney bood zijn excuses aan na zijn avond met de feestmeisjes afgelopen weekend.

Hij zei: “Ik heb een fout gemaakt. Ik ging naar een privéfeest met twee van mijn vrienden. Ik wil mijn familie en de club mijn excuses aanbieden voor de beelden die de ronde doen.”

Hij gaf ook toe dat hij zich een slachtoffer voelde omdat hij werd gefotografeerd terwijl hij sliep, maar hij zei: “Daar wil ik niet echt op ingaan.”

Nieuwe videobeelden tonen de vrouwen - vast op een bed - lachend in de camera

5

Nieuwe videobeelden tonen de vrouwen – vast op een bed – lachend in de camera
De Derby-baas liep terug naar Staycity, met een hoodie over zijn hoofd getrokken en Tayler en een ander meisje liepen achter hem aan

5

De Derby-baas liep terug naar Staycity, met een hoodie over zijn hoofd getrokken en Tayler en een ander meisje liepen achter hem aanKrediet: zie Picture Desk

De vrouwen verontschuldigden zich ondertussen voor hun acties en verkochten het auteursrecht op de verspreide foto’s aan de advocaten van Rooney voor £ 1. De recordscorer van Engeland had eerder een klacht ingediend bij de politie, onder vermelding van chantage, maar ze besloten dat er geen misdaad was begaan.

Nadat de vrouwen sorry hadden gezegd, zei een woordvoerder van Rooney: “De drie meisjes die de foto’s maakten, namen contact op met de advocaten van Wayne en boden vrijwillig aan om alle foto’s die die avond waren genomen en de auteursrechten erop te overhandigen.

“Ze hebben ook, op hun eigen suggestie, een schriftelijke verontschuldiging aan hem aangeboden voor de gebeurtenissen die plaatsvonden en de verlegenheid die hij veroorzaakte.

“Dit waren drie fatsoenlijke jonge vrouwen die een avondje uit gingen. Ze hadden niet verwacht dat Wayne in hun bedrijf zou belanden en hebben spijt over hoe het met de foto’s is gelopen.

“Ze lieten zich meeslepen en deden iets waar ze later spijt van kregen. Ze hadden niet verwacht dat het in de reguliere media zou belanden nadat het op sociale media was geplaatst en besloten stappen te ondernemen om dit recht te zetten.

“Het zou verkeerd zijn om te zeggen dat er geen geld van eigenaar is veranderd, want wanneer een contract wordt opgesteld, moet er een bedrag zijn en in dit geval was het een nominale £ 1. Ze hebben hun excuses aangeboden omdat ze wilden doen wat ze als het juiste zagen en een streep onder de zaak zetten.”


MOET COLEEN VERLATEN?

JA, ZEGT RITA JOHAL

RITA Johal, 28, is de ex-vrouw van Manchester City’s Riyad Mahrez, 30.

IK WAS bijna zes jaar in de voetbalwereld. Ik heb gezien hoe voetballers en vrouwen zijn.

Ik heb vrouwen gezien die zich op voetballers werpen – meisjes hebben dorst naar deze jongens. Maar als je een relatie hebt of getrouwd bent, is er geen excuus voor dit soort gedrag.

Ik weet dat ik niet blij zou zijn als ik foto’s zou zien van mijn man die iemand anders kust, of terug in een appartement met andere vrouwen wanneer hij duidelijk dronken is. Wayne had meer verstand moeten hebben. Maar hij heeft nu al meerdere keren laten zien dat hij niet veel heeft!

Voetballers verliezen de grip op de realiteit – ze hebben zoveel ‘ja’-mensen in de buurt. Het kan ze niet schelen wat ze doen, wie ze pijn doen. En ze weten dat er meestal wel iemand is om hun rotzooi op te ruimen.

Coleen heeft gezien hoe Wayne haar bedroog met prostituees en betrapt werd op het rijden onder invloed van een andere vrouw. Nu is er dit.

Je moet jezelf respecteren. Hij heeft geen respect voor haar en ze moet weglopen.

Rita Johal

Ik denk dat ze verstandig moet zijn en hem moet verlaten, want geen enkele vrouw verdient het om zo behandeld te worden. Ze is een schokkend voorbeeld voor andere vrouwen.

Misschien hebben ze een overeenkomst waarvan wij niets weten.

Misschien blijft ze omdat ze kinderen hebben en wil ze dat haar kinderen bij hun vader in een huis opgroeien.

Maar er komt een punt waarop je jezelf moet respecteren. Hij heeft geen respect voor haar en ze moet weglopen.

Alleen omdat iemand geld heeft, is het alsof hij ergens mee wegkomt. En je moet je afvragen of hij echt gelukkig is. Daar zijn duidelijk problemen. Dit kan niet worden genegeerd.

Ik neem het Coleen niet kwalijk dat hij op vakantie is weggebleven. Ik weet dat ik niet terug naar huis zou willen om zijn fouten opnieuw te bespreken. Er komt zeker een moment dat je zegt dat het genoeg is geweest.

NEE, ZEGT SUZI WALKER

SUZI Walker, 50, was getrouwd met ex-Engeland-ster Ian Walker, 49.

COLEEN heeft volkomen gelijk om bij Wayne te blijven. Ik denk dat het duidelijk is hoeveel ze van elkaar houden en ze zijn echt een hechte eenheid.

Ze zijn al zo lang samen en hebben veel meegemaakt, dus het zou zonde zijn om alles weg te gooien.

Ze waren allebei zo jong toen ze bij elkaar kwamen en ze hebben allebei hun opvoeding in het openbaar moeten doen – en het is gewoon zo dat hun fouten zijn uitgespeeld voor de hele wereld om te zien.

Ze blijft niet bij hem voor het geld of de levensstijl, want als ze zouden scheiden, zou hij voor haar moeten zorgen en zou ze financieel stabiel zijn.

Ze kon de kindermeisjes en de vakanties hebben, wat er ook gebeurde.

Er zijn zoveel meisjes die een kans zien om een ​​verhaal te verkopen en wat geld te verdienen en het met beide handen aan te pakken.

Suzi Walker

De reden dat ze bij hem is, is omdat familie erg belangrijk voor haar is.

Je kunt zien hoeveel ze van hun jongens houden en ze komen over als goede ouders.

Ik weet zeker dat ze boos op hem is vanwege dit laatste incident.

Maar ik geloof echt dat hij opgezet is. Er zijn zoveel meisjes die een kans zien om een ​​verhaal te verkopen en wat geld te verdienen en het met beide handen aan te pakken.

Sociale media hebben de zaken nog erger gemaakt omdat het zo gemakkelijk is om iets online te zetten – en ineens ben je beroemd!

Wayne moet echter stoppen zichzelf in deze situaties te brengen.

Hij moet zich veel meer bewust zijn van hoeveel hij drinkt, want wanneer hij een biertje heeft gedronken, lijken de dingen voor hem uit de hand te lopen.

Maar het zijn beslissingen die hij moet nemen. Coleen kan hem niet vastbinden aan een bal en ketting. Ik denk dat ze een sterke vrouw is en ik kan me voorstellen dat ze heel sterke woorden met hem heeft gehad.

Ik heb deze keer medelijden met hem, want ik weet zeker dat hij gekrenkt is. Ik hoop echt dat ze hier doorheen komen en bij elkaar blijven.

Wayne Rooney verontschuldigt zich bij Coleen en zijn familie voor de ‘fout’ van de partygirl-foto’s


Posted By : http://54.248.59.145/