Singletons onthullen ‘geniale’ hack waardoor ze matchen met Olympiërs

DE OLYMPISCHE TIJDEN zijn in volle gang en de GB-medailles stapelen zich op.

Maar het zijn niet alleen de atleten die op weg zijn naar een winnaar, sommige slimme singletons hebben een hack uitgewerkt om hun eigen medaillewinnaar op een dating-app te krijgen.

2

Slimme daters veranderen hun locatie naar Tokyo op Tinder om te matchen met een OlympiërKrediet: reedkavner / TikTok

De gebruikers van de slimme dating-app veranderen hun locatie naar het Olympisch Dorp in Tokio, Japan, om te zien of ze een afspraakje kunnen maken met een atleet.

Er zijn video’s verschenen waarin de profielen van schermer Sabrina Massialas uit de VS, de Zambiaanse zwemmer Tilka Paljk en roeier Rory Gibbs van Team GB te zien zijn, allemaal vrijgezel en klaar om zich te mengen.

TikToker Reed Kavner legde uit dat hij de premium betaalde paspoortfunctie gebruikte om zijn locatie op Tinder te resetten.

De functie wordt meestal gebruikt door mensen die op vakantie zijn maar in hun woonplaats willen blijven swipen.

Sommige Tinder-gebruikers hebben geklaagd dat ze niet overeenkomen met Olympiërs omdat ze zoveel andere hoopvolle mensen krijgen die hetzelfde doen.

Een Japanse vrouw klaagde zelfs dat ze geen match was met echte inwoners van Tokio vanwege het grote aantal mensen dat van locatie veranderde.

TikToker Reed Kavner toonde zijn wedstrijden met Olympiërs nadat hij zijn app-locatie had gewijzigd

2

TikToker Reed Kavner toonde zijn wedstrijden met Olympiërs nadat hij zijn app-locatie had gewijzigdKrediet: reedkavner / TikTok

Ondertussen onthult Tinders meest rechtse man hoe je liefde kunt vinden en of je seks moet hebben op de eerste date.

En een man smeekt Tinder Match om zijn vriendin te vertellen dat ze elkaar niet hebben ontmoet – nadat hij beweerde dat ze een date hadden om haar jaloers te maken.

Plus deze vrouw die door haar Tinder-match een ‘walgelijk dik varken’ werd genoemd en goed voor ‘one f**k’, onthulde hoe ze hem ontslagen had.

Vrouw deelt liefdesverhaal op Tinder nadat ze onlangs een match had met man met wie ze in 2019 ‘oogcontact’ maakte in een BUS en onthult dat ze nu meerdere keren samen zijn geweest


Posted By : Lagu togel