Meghan Markle nieuws laatste – Prins Harry om te onderzoeken wie hij ‘de schuld geeft voor de dood van Diana’ in explosieve memoires

PIERS MORGAN LABELT HARRY & MEGHAN ALS ‘HAAGLIJKE, BITTER GRAFTERS’

Nogmaals, Piers Morgan heeft Prins Harry en Meghan Markle beschoten. In zijn laatste uitbarsting bestempelde de voormalige GMB-gastheer de hertog en hertogin als “hatelijke, bittere oplichters die erop uit waren zoveel mogelijk schade aan te richten”.

De voormalige presentator van Good Morning Britain beschuldigde het stel ervan “giftig schurkenstaten” te zijn nadat Harry had aangekondigd dat hij in het geheim een ​​boek over zijn leven aan het schrijven was.

Piers schreef vandaag in zijn MailOnline-column als reactie op het nieuws en drong er bij de koninklijke familie op aan “niets meer te maken te hebben met prins Poison en prinses Pinocchio”.

Hij zei: “Harry’s memoires, waarvoor hij naar verluidt $ 20 miljoen krijgt – hij zegt dat het allemaal naar liefdadigheid gaat, maar laten we die bewering goed in de gaten houden – zullen voor hem een ​​nieuwe kans zijn om zijn familie en de instelling in brand te steken. ze serveren.

“En elke keer dat hij dit doet, en zijn vrouw toestaat om het te doen, breekt hij verder af aan de magie die het koningshuis in het openbare leven in stand houdt. Ze zijn een paar kleine, hatelijke, bittere kleine oplichters geworden met de bedoeling zoveel mogelijk schade aan te richten.”


Posted By : Lagu togel