Mabel voor de tweede keer gescheiden van acteur-vriend Rome Flynn

Split met de Amerikaanse ster Rome

MABEL is gescheiden van haar acteur-vriendje, kunnen we onthullen.

De popsensatie begon vorig jaar te daten met de Amerikaanse acteur Rome Flynn.

9

Mabel is gescheiden van haar acteur-vriendje, dat kunnen we verklappen
Een bron zei: 'Mabel en Rome hebben veel chemie, maar het is geen geheim dat hun relatie voor serieuze uitdagingen stond'

9

Een bron zei: ‘Mabel en Rome hebben veel chemie, maar het is geen geheim dat hun relatie voor serieuze uitdagingen stond’Krediet: Matrix-afbeeldingen

Zes maanden later maakten ze een einde aan hun romance, maar in april herleefden ze hun langeafstandsrelatie toen Mabel meer tijd in de VS begon door te brengen.

Het paar zou opnieuw contact hebben gemaakt terwijl de zangeres, die de dochter is van Neneh Cherry, de hit uit de jaren negentig, nieuwe muziek aan het opnemen was in LA.

Maar er is ons verteld dat zij en Rome, vooral bekend van de hoofdrol in de Amerikaanse juridische thriller How To Get Away With Murder, hun romance nu voor de tweede keer hebben beëindigd.

‘Grote uitdagingen’

Een bron zei: “Mabel en Rome hebben veel chemie, maar het is geen geheim dat hun relatie voor serieuze uitdagingen stond. Hij woont in LA terwijl zij in het VK woont en ze reizen allebei veel voor hun werk.

“Als je die factoren in overweging neemt, is het een vrij onwaarschijnlijke romance. Maar ze vinden elkaar zo leuk, dus besloten ze het eerder dit jaar opnieuw te proberen.

“Het ging veel beter in hun voordeel terwijl ze eigenlijk in hetzelfde land waren. Maar helaas is het nog steeds niet gelukt en zijn ze allebei weer single.”

Vorige week liet Rome doorschemeren dat het paar hun eigen weg was gegaan met een Instagram-bericht waarin hij zichzelf als single beschreef.

Mabel heeft sinds juni geen contact met hem gehad op sociale media.

Gelukkig heeft de Brit Award-winnaar een unieke kans om wat romantische tips op te doen, aangezien we kunnen bevestigen dat zij de verrassingsact is die volgende week een Spotify-feest organiseert op Love Island, met haar recente single Let Them Know.

De herkoppeling van vrijdagavond zag harten verbrijzeld. . . dus Mabel zal in ieder geval in goed gezelschap zijn.

J-Lo’s day-glow geel

JENNIFER Lopez is gewoon Jenny From The Yacht terwijl ze zichzelf zonnet in deze opvallende kanariegele bikini.

De Amerikaanse superster was op een luxe vakantie met vriend Ben Affleck, nadat hij het schip van £ 90 miljoen had gecharterd voor een reis naar Europa.

J-Lo is gewoon Jenny From The Yacht terwijl ze zichzelf zonnet in deze opvallende kanariegele bikini

9

J-Lo is gewoon Jenny From The Yacht terwijl ze zichzelf zonnet in deze opvallende kanariegele bikiniKrediet: @lacarba

Het paar, dat onlangs herenigd werd nadat het in 2004 voor het eerst uit elkaar ging, werd gezien op de pda’s terwijl ze naar Italië, de Franse badplaats St Tropez en Monte Carlo reisden.

Maar zelfs Bennifer moet elkaar af en toe in de steek laten, zoals deze foto van J-Lo die geniet van wat tijd alleen laat zien.

In die bikini zou Ben niet moeten worstelen om haar te vinden.

Humes is waar het hart is…

GETROUWDE televisiesterren Rochelle en Marvin Humes zullen hun geloften volgend jaar hernieuwen, kunnen we onthullen, met een uitbundige ceremonie ter gelegenheid van een decennium van huwelijksgeluk.

Het paar, vaste gastpresentatoren van ITV’s This Morning, vierde vorige week hun negende verjaardag met een bezoek aan hun trouwlocatie in Oxfordshire, Blenheim Park.

Getrouwde televisiesterren Rochelle en Marvin Humes zullen hun geloften volgend jaar hernieuwen, kunnen we onthullen

9

Getrouwde televisiesterren Rochelle en Marvin Humes zullen hun geloften volgend jaar hernieuwen, kunnen we onthullenKrediet: Getty

En ze vertelden over hun plannen om het statige huis te boeken voor de renovatie in 2022 nadat de voormalige JLS-zanger Rochelle had verrast met de reis.

Rochelle plaatste een zwart-witfoto van het paar dat elkaar omhelsde tijdens hun bruiloft in 2010, en schreef op Instagram: “We hebben besloten dat we het volgend jaar allemaal opnieuw doen.

En ze voegde eraan toe: “Tienjarig huwelijk.”

Naast een aparte foto van muzikant Joseph Ross, die op hun bash speelde, voegde Rochelle eraan toe: “Onze ongelooflijk getalenteerde @josephrossmd speelde dit negen jaar geleden voor ons. Ik hoop dat je warm wordt voor volgend jaar.”

Rochelle en Marvin, die samen BBC1-muziekquiz The Hit List presenteren, begonnen te daten in maart 2010 en gingen drie maanden later samenwonen.

Marvin stelde het volgende jaar ten huwelijk, in Antigua, en ze trouwden in 2012.

Ze hebben samen drie kinderen, Alaia, Valentina en Blake.

En het lijkt erop dat hun relatie steeds sterker wordt.

Woody zou dansen

ZOE Ball’s zoon Woody Cook zegt dat hij zou overwegen om Strictly Come Dancing te doen. . . omdat hij een baan nodig heeft.

Woody, gezien met zijn moeder op The Circle en Celebrity Gogglebox, werd gevraagd over Strikt in een online Q&A.

Zoe Ball's zoon Woody Cook zegt dat hij zou overwegen om Strictly Come Dancing te doen.  .  .  omdat hij een baan nodig heeft

9

Zoe Ball’s zoon Woody Cook zegt dat hij zou overwegen om Strictly Come Dancing te doen. . . omdat hij een baan nodig heeftKrediet: Instagram

Hij deelde een foto van zichzelf in een T-shirt met de slogan “Werklozen”, antwoordde hij: “Ik heb een baan nodig, dus je weet maar nooit!”

Hij voegde eraan toe: “Veel meer kans om te dansen dan insecten te eten.”

Dus bazen van I’m A Celeb kunnen het vergeten.

Zoe verlaat Strikt spin-off It Takes Two na tien jaar als presentator.

Janette Manrara zal in haar fonkelende schoenen stappen. . . maar maakt Woody een kans als zijn moeder een goed woordje doet? Het verslaat het stapelen van planken bij Tesco.

Groen plant pot fib voor tot

PROFESSOR Green is van plan om zijn jonge zoon te vertellen dat zijn tatoeages en teksten met een cannabisthema zijn geïnspireerd op een liefde voor tuinieren.

De rapper – die zijn bijnaam kreeg door als tiener wiet te dealen – werd eerder dit jaar vader van Slimane Ray met zijn vriendin-actrice Karime McAdams.

Rapper Professor Green is van plan om zijn jonge zoon te vertellen dat zijn tatoeages en teksten met cannabisthema zijn geïnspireerd door een liefde voor tuinieren

9

Rapper Professor Green is van plan om zijn jonge zoon te vertellen dat zijn tatoeages en teksten met cannabisthema zijn geïnspireerd door een liefde voor tuinierenKrediet: Getty – Bijdrager

Hij vertelde ons deze week: “Ik denk dat ik tegen hem zal zeggen: ‘Papa was vroeger een rapper, zijn naam was Professor Green’. Het zal daar beginnen.

“De eerste verklaring zal waarschijnlijk rond de tuinbouw liggen. We hebben een boek in onze badkamer, een kinderverhaal over marihuana genaamd It’s Just A Plant.

‘Ik weet niet of ik hem dat ga laten lezen, maar het zal niet een van zijn eerste boeken zijn. Ik denk dat we het nog een tijdje bij Peter Rabbit houden.”

Hij vervolgde: “Ik weet dat hij mijn tatoeages zal zien en mijn muziek zal horen en dat er wat gesprekken zullen zijn.

“Maar Karima en ik zijn heel open en eerlijk en dat willen we doorgeven. We willen dat hij zich op zijn gemak voelt om ons iets te vragen.”

Als hands-on vader heeft de rapper – wiens echte naam Stephen Manderson is – sinds de komst van Slimane in maart grip gekregen op luiers en het omgaan met slaapgebrek.

Naar eigen zeggen is het ouderschap “echt verdomd moeilijk”. Maar Stephen zegt dat hij beter in staat is om het hoofd te bieden nadat hij een oplossing voor zijn eigen gezondheidsproblemen heeft gevonden.

De ster worstelde jarenlang met darmproblemen, maar richtte in 2020 het bedrijf voor vloeibare supplementen Aguulp op en het bedrijf is steeds sterker geworden.

Hij zei: “Ik heb gemerkt dat hoe beter ik voor mijn darmen zorg, hoe consistenter mijn humeur en hoe beter ik slaap.

“Alles is beter. De respons die we tot nu toe hebben gehad is fenomenaal.”

Coxon’s schrik idee

GRAHAM Coxon heeft zijn oog op Hollywood. . . misschien met de score voor een horrorfilm.

The Blur-gitarist zei: “Horrorfilms zijn een goede om te doen. Ik werk graag instrumentaal. Ik hou van het idee ervan, helemaal, ja.”

Gitarist Graham Coxon zei: 'Horrorfilms zijn goed om te doen'

9

Gitarist Graham Coxon zei: ‘Horrorfilms zijn goed om te doen’Krediet: Rex-functies

Graham, die een paar jaar geleden voor het laatst met Blur speelde, wil nog steeds graag met de band optreden.

Maar hij denkt dat ze niet alleen op de oude hits kunnen vertrouwen.

Sprekend op Phil Taggart’s Slacker Podcast, zei hij: “Het is zo nu en dan geweldig om voor een groot publiek met smileys te spelen terwijl je versterker hard staat. (Maar) je kunt het niet alleen doen omdat je een beetje aanbidding wilt. Je moet iets nieuws maken.”

We zijn allemaal oren.

Jack wordt geript

JACK Whitehall wordt sterker in een poging om grotere filmrollen te krijgen.

De slungelige strip speelt de rol van een “ongelukkige posho” in de nieuwe Disney-film Jungle Cruise met Dwayne Johnson en Emily Blunt.

Komiek Jack Whitehall gaat harder in een poging om grotere filmrollen te krijgen

9

Komiek Jack Whitehall gaat harder in een poging om grotere filmrollen te krijgenKrediet: AFP

Hij zei op de Private Parts Podcast: “Ik heb een personal trainer en probeer in vorm te komen. Als je het eiwitpoeder drinkt, gaan de spieren er direct in!

“Ik zei tegen mijn zaakwaarnemer: ‘Voor de juiste rol zou ik bereid zijn meer op te bouwen’.

“Hij zei: ‘Dat is niet hoe het werkt. Je bouwt eerst op, dan krijg je de rol’.

‘Als je Christian Bale bent, zit je goed. Maar in dat stadium ben ik nog niet.”

Eerbetoon aan Tim hielp tonen

THE OVERTONES hebben gezworen voort te bouwen op de muzikale erfenis van hun veel gemiste bandlid Timmy Matley, die in 2018 stierf.

Mark Franks, Mike Crawshaw en Darren Everest hebben verteld hoe samen muziek maken hen hielp om te gaan met hun verdriet.

The Boventones hebben gezworen voort te bouwen op de muzikale erfenis van hun veel gemiste bandlid Timmy Matley, die in 2018 stierf.

9

The Boventones hebben gezworen voort te bouwen op de muzikale erfenis van hun veel gemiste bandlid Timmy Matley, die in 2018 stierf.

De vocal harmony-groep, die in 2019 werd vergezeld door Jay James van The X Factor, markeert een decennium in muziek met hun nieuwe album 10.

Mike vertelde ons: “Het is gek dat we ons nog steeds relatieve nieuwkomers voelen, hoewel ik denk dat we nu veteranen zijn.

“Dit album gaat over het vieren van de erfenis van The Overtones, verleden, heden en toekomst.

“We zijn nu sterker als een eenheid dan ooit tevoren.

“Na het overlijden van Timmy wilden we iets doen voor onze fans.

“Tijdens het rouwproces was muziek maken heel belangrijk voor ons. Het bracht ons weer bij elkaar om onze gedachten en gevoelens te communiceren.

“Het was echt een afscheid van Timmy, en het heeft ons geholpen met het rouwproces.”

Eerder dit jaar nam de band de #OTManChat op, waarbij ze hun persoonlijke gedachten en ervaringen deelden in een poging mannen te inspireren om emotioneel meer open te zijn.

Darren zei: “Ik sprak over dingen waar ik nog nooit eerder over heb gesproken, toen ik op mijn laagst was.

“Ik wilde tegen mensen die dat ervaren zeggen: ‘Ik ben geweest waar jij bent – ​​en met de tijd wordt het beter’. Daarna stuurden mijn ouders me een bericht om te zeggen: ‘We zijn zo trots op je’. Dat was geweldig.”

Mark voegde toe: “Op sociale media lijkt het alsof iedereen de droom leeft. Het is heel belangrijk om open te zijn over hoe het werkelijk zit.”

We waren het er niet meer mee eens.

Britten 2019 – Sterren maken zich klaar voor de Brit Awards 2019


Posted By : Lagutogel