Jack Grealish vliegt terug naar het VK terwijl hij de Etihad-transfer van £ 100 miljoen nadert … en Man City hoopt dat Harry Kane deze week zal volgen

HIJ heeft de korte broek, nu heeft Jack Grealish alleen een bijpassend hemelsblauw shirt nodig terwijl hij een verhuizing van 100 miljoen pond naar Manchester City op het oog heeft.

De spelmaker van Aston Villa zag er een beetje afgemat uit toen hij met een privéjet terugvloog naar Birmingham na een vakantie in de Kroatische stad Dubrovnik.

5

Jack Grealish keerde terug van zijn vakantie in Kroatië en moet nu zijn toekomst regelenKrediet: Splash
Grealish keerde terug met een privéjet en kan nu doorgaan met zijn verhuizing naar Manchester City

5

Grealish keerde terug met een privéjet en kan nu doorgaan met zijn verhuizing naar Manchester CityKrediet: Splash
Man City wil Harry Kane nog steeds naar de club halen

5

Man City wil Harry Kane nog steeds naar de club halenKrediet: Getty

Maar het hoofd van de 25-jarige vleugelspeler kan nog steeds in de wolken zijn nadat de Engelse kampioenen vrijdag een recordbod op hem hadden uitgebracht.

Grealish wacht op groen licht van Villa om naar Manchester te gaan om deze week zijn overstap te voltooien – in plaats van maandag terug te rapporteren voor de voorbereiding van het seizoen bij zijn club.

En City hoopt nog steeds dat zijn Three Lions-teamgenoot Harry Kane hem kan vergezellen op het Etihad wanneer zijn eigen zomervakantie ten einde loopt.

Hij komt maandag naar de Spurs, maar moet mogelijk hard pushen voor een stap met de kampioenen die niet bereid zijn om de £ 160m-waardering te halen.

Spurs verwachten dat de Engelse schipper terug zal zijn om zijn voorbereiding op het seizoen te beginnen met de nieuwe baas Nuno Espirito Santo.

En de indicaties zijn dat hij de club uit Noord-Londen duidelijk zal maken dat hij nog steeds naar City wil voordat de transferperiode sluit.

De plannen van City om Kane te contracteren, worden niet beïnvloed door hun verhuizing van £ 100 miljoen voor Grealish.

Zal Grealish zijn hemelsblauwe shorts aanvullen door volgend seizoen het City-shirt te dragen?

5

Zal Grealish zijn hemelsblauwe shorts aanvullen door volgend seizoen het City-shirt te dragen?Krediet: Splash
Kane moet mogelijk druk uitoefenen om een ​​transfer naar de kampioenen veilig te stellen

5

Kane moet mogelijk druk uitoefenen om een ​​transfer naar de kampioenen veilig te stellenKrediet: Reuters

Tottenham-voorzitter Daniel Levy eist £ 160 miljoen voor zijn waardevolle bezit – een bedrag dat City niet van plan is te betalen.

Eerder in de zomer gaven ze aan de Spurs aan dat het bedrag dat ze bereid waren te betalen dichter bij £ 100 miljoen lag.

Er blijft dus een enorm gat in de waarderingen van de twee clubs en de enige kans om dit te overbruggen is als Kane de druk oplegt om te vertrekken.

City is bereid om door te gaan met hun uitgavenplannen, aangezien ze de kosten van Grealish al hebben gedekt met hun verkopen.

Ze hadden aanvankelijk £ 45 miljoen in hun achterzak van de verkoop van Leroy Sane, wat niet op de rekeningen van vorig seizoen stond.

WORD LID VAN SUN VEGAS: KRIJG EEN GRATIS £10 BONUS MET 100EN SPELLEN OM TE SPELEN EN GEEN AANBETALING VEREIST (Algemene voorwaarden zijn van toepassing)

Angelino, Jack Harrison en Lukas Nmecha hebben allemaal een permanente deal gesloten – in totaal bijna £ 40 miljoen opgehaald – terwijl de Servische middenvelder Ivan Ilic dicht bij Hellas Verona staat voor een vergoeding van bijna £ 7 miljoen.

Bovendien hebben ze ongeveer £ 11 miljoen in eigen zak gestopt van de deal die hun voormalige jeugdteamspeler Jadon Sancho van Borussia Dortmund naar Manchester United bracht.

Bernardo Silva en Yangel Herrera zouden deze zomer verkocht kunnen worden om hun kat verder op te peppen.

DROOMTEAM IS TERUG! SCHRIJF NU IN VOOR HET SEIZOEN 21/22 EN MAAK KANS OP £ 100.000

Dreamteam 2021/22

SPEEL DREAM TEAM VOOR HET SEIZOEN 2021/22!

  • £ 100.000 aan prijzengeld voor het grijpen
  • Budget van £ 50 miljoen om je beste XI te bouwen
  • Speel in Mini Leagues tegen je vrienden, collega’s, enz.
  • Klik hier om GRATIS te spelen
  • Dream Team-app beschikbaar via Apple Store en Google Play Store
Man City opent transfergesprekken met Aston Villa over Jack Grealish met kampioenen die bereid zijn om Premier League-record te verbreken


Posted By : http://13.113.122.156/