Hilarisch moment tientallen zonaanbidders strijden om de beste sociaal afstandelijke plekken op het strand van Alicante na in de rij te hebben gestaan ​​vanaf 6 uur ‘s ochtends

DIT is het hilarische moment waarop strandgangers zich verdringen om het beste “sociaal afstandelijke” perceel op een populair Spaans strand te krijgen nadat ze vanaf 6 uur in de rij hebben gestaan.

Het wanhopige streepje werd gefilmd in Torrevieja in Alicante met soortgelijke scènes die in het hele land werden gerapporteerd terwijl het toeristenseizoen op gang komt.

3

En dan zijn ze weg! De zonaanbidders rennen naar de beste plekjesKrediet: Nieuwsflits
Strandgangers kunnen vanaf 6 uur 's ochtends worden gezien totdat de badmeester het signaal geeft

3

Strandgangers kunnen vanaf 6 uur ‘s ochtends worden gezien totdat de badmeester het signaal geeftKrediet: Nieuwsflits

Strandgangers in Torrevieja wachten naar verluidt elke dag vanaf 6 uur ‘s ochtends in de rij buiten het strand om een ​​perceel in het zand te pakken.

Om verspreiding van Covid tegen te gaan is in het zand een rooster aangebracht dat aangeeft waar zonnekloppers kunnen gaan liggen.

Velen zijn bereid om met hun strandstoel en koelbox in de hand naar een perceel te sprinten, zodat ze iedereen die hen in de weg staat te slim af zijn.

Zodra een strandwacht het sein geeft, rennen de hordes strandgangers het zand in en strijden om de topplekken.

Ondanks de toename van Covid-gevallen, is het onwaarschijnlijk dat Spanje op korte termijn aan de oranje pluslijst wordt toegevoegd, aldus de ministers.

🔵 Lees ons coronavirus liveblog voor de laatste updates

Het ministerie van Transport (DoT) heeft de reisindustrie laten weten dat Spanje niet op korte termijn zal worden toegevoegd, met de volgende update in augustus, aldus de Telegraph.

Ze voegden er ook aan toe dat de toevoeging van Frankrijk een “eenmalige” reiswijziging was.

Maar stranden aan de Costa del Sol kunnen te maken krijgen met nieuwe avondklokken, aangezien Andalusië wordt geconfronteerd met een vijfde golf van coronavirusinfecties en een “snelle toename” van de jongere bevolking.

De regionale overheid zegt dat een nieuwe golf in de Delta-variant extra druk dreigt te leggen op de lokale gezondheidsdiensten, ondanks het toenemende aantal mensen dat wordt gevaccineerd.

Nieuwe regels worden van kracht op 22 juli om middernacht en risicogebieden zullen dagelijks worden bekeken.

Afhankelijk van het alarmniveau worden capaciteitslimieten gesteld aan cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden.

De junta van Andalusië overweegt ook een avondklok tussen 02.00 en 07.00 uur in gemeenten met meer dan 5.000 inwoners die meer dan 1.000 gevallen per 100.000 inwoners cumulatief over 14 dagen zien.

Dit kan gevolgen hebben voor de grootste badplaats Marbella, met een incidentie van 1.047.

De voorgestelde avondklok moet worden goedgekeurd door het Hooggerechtshof, dat andere verzoeken elders, waaronder op de Canarische Eilanden, heeft afgewezen.

Gezondheidshoofden zeggen dat stranden tussen 23.00 uur en 07.00 uur gesloten moeten zijn in de kustgemeenten met alarmniveaus 2, 3 en 4.

De regionale overheid zegt dat een nieuwe golf van de Delta-variant de lokale gezondheidsdiensten extra onder druk dreigt te zetten, ondanks het toenemende aantal mensen dat wordt gevaccineerd.

Stranden aan de Costa del Sol mogelijk 's nachts weer gesloten

3

Stranden aan de Costa del Sol mogelijk ‘s nachts weer geslotenKrediet: Nick Obank – The Sun
Parlementslid Paul Skully over Spanje dat op de amberkleurige volglijst wordt gezet


Posted By : Uni togel