Everton jet naar Florida Cup onder een wolk van onzekerheid terwijl Rafa Benitez’s turbulente start van Toffees-regering doorgaat

EVERTON vloog gisteren naar de Florida Cup met de club onder een wolk van onzekerheid.

Nieuwe baas Rafa Benitez zal waarschijnlijk blij zijn geweest om een ​​gezichtsmasker te dragen, aangezien zijn uitdrukking waarschijnlijk grimmig was.

4

Rafa Benitez heeft een lastige tijd om Everton voor te bereiden op het nieuwe seizoenKrediet: Instagram @everton
James Rodriguez maakt zich klaar om naar de VS te vliegen

4

James Rodriguez maakt zich klaar om naar de VS te vliegenKrediet: Instagram @everton

Everton is aan het bijkomen van de schokkende onthulling dat een van hun sterren op borgtocht door de politie is vrijgelaten. Hij is geschorst door de club.

De naamloze speler, gearresteerd op verdenking van kinderseks, mocht de vlucht niet maken.

En de Toffees zijn misschien helemaal over de Atlantische Oceaan gevlogen voor slechts EEN wedstrijd – waarbij zowel Arsenal als Inter Milan zich terugtrokken uit het toernooi.

Arsenal trok zich dinsdagavond terug na een uitbraak van Covid onder de toerpartij.

Inter volgde gisteren het voorbeeld, waarbij de Serie A-club de beslissing de schuld gaf van de “huidige risico’s die gepaard gaan met internationale reizen”.

Benitez’s Everton staat maandag in de vroege uurtjes tegenover het Colombiaanse Millonarios.

De winnaar zou toen de winnaar van Arsenal vs Inter spelen, maar de beker voor vier teams is nu in wanorde.

Goed nieuws voor Benitez is dat hij van plan is om de voormalige Leicester-vleugelspeler Demarai Gray, 25, binnen te halen in een deal van £ 1,5 miljoen van Bayer Leverkusen – in dezelfde week heeft hij Andros Townsend en keeper Asmir Begovic binnengehaald.

DROOMTEAM IS TERUG! SCHRIJF NU IN VOOR HET SEIZOEN 21/22 EN MAAK KANS OP £ 100.000

Maar in het Amerikaanse Sunshine State hangt er nog steeds een donkere wolk boven de ex-manager van Liverpool, die zich afvraagt ​​wat er nu mis kan gaan.

De chaos in de Florida Cup heeft ook gevolgen voor de voorbereiding van Arsenal op de Premier League, waarbij de club wanhopig op zoek is naar twee vervangende vriendschappelijke wedstrijden in Engeland, waarschijnlijk achter gesloten deuren, met nog maar weinig teams beschikbaar.

The Gunners vreesden in quarantaine te moeten gaan in Orlando nadat drie leden van Mikel Arteta’s ploeg positief testten, dus bleef de club in het VK vanwege zorgen dat meer van de 90-koppige partij symptomen zou krijgen op de negen uur durende vlucht vanuit Londen.

Volgens de Amerikaanse immigratieregels zou iedereen op de privévlucht van Emirates bij aankomst in Miami negatief moeten testen op Covid.

Een clubbron gaf toe: “Het is mogelijk dat iedereen die in nauw contact is geweest met de personen die positief hadden getest, ook symptomen kon ontwikkelen.

“Het was een te groot risico om op een lange vlucht te stappen in de wetenschap dat anderen mogelijk in contact zijn geweest met de spelers die zich isoleren.”

WORD LID VAN SUN VEGAS: KRIJG EEN GRATIS £10 BONUS MET 100EN SPELLEN OM TE SPELEN EN GEEN AANBETALING VEREIST (Algemene voorwaarden zijn van toepassing)

Arteta’s team had maandag PCR-tests en dinsdag laterale flow-tests, die het handvol positieven bevestigden.

Er zullen vandaag meer tests worden uitgevoerd nadat het eerste teamgebied van hun trainingsveld in Londen Colney dinsdag grondig is schoongemaakt.

Na een Covid-uitbraak vorige week bij de Onder-23 en Onder-18-selecties, bevindt Arsenal zich in een gecontroleerde omgeving die vergelijkbaar is met die welke werd opgelegd door de Premier League tijdens de shutdown vorig jaar, met beperkte toegang, spelers die al aankomen veranderden en onmiddellijk daarna vertrekken.

Verschillende spelers hebben al een periode van verplichte isolatie doorlopen nadat ze van buitenlandse vakanties naar Groot-Brittannië waren teruggekeerd.

Arsenal is ervan overtuigd dat de positief geteste spelers asymptomatisch zijn en hun Prem-opener op Brentford op 13 augustus niet zullen missen.

Lees onze Overdracht nieuws live blog voor de allerlaatste geruchten, roddels en gedane deals

Toffees vliegen naar Amerika, maar Covid-gevallen omdat Arsenal betekent dat ze maar één game zullen spelen

4

Toffees vliegen naar Amerika, maar Covid-gevallen omdat Arsenal betekent dat ze maar één game zullen spelenKrediet: Instagram @everton
De sterren van Everton hebben gezien dat hun voorseizoen werd onderbroken door problemen buiten het veld

4

De sterren van Everton hebben gezien dat hun voorseizoen werd onderbroken door problemen buiten het veldKrediet: Instagram @everton

Dreamteam 2021/22

SPEEL DREAM TEAM VOOR HET SEIZOEN 2021/22!

  • £ 100.000 aan prijzengeld voor het grijpen
  • Budget van £ 50 miljoen om je beste XI te bouwen
  • Speel in Mini Leagues tegen je vrienden, collega’s, enz.
  • Klik hier om GRATIS te spelen
  • Dream Team-app beschikbaar via Apple Store en Google Play Store
De vrouw van Asmir Begovic, Nicolle, kleedt zich in Everton-tenue en rijdt paard om de overdracht van echtgenoot aan te kondigen


Posted By : http://54.248.59.145/