De Ierse Big Brother-ster Marc O’Neill zegt dat hij ‘haat’ was van wie hij was op Tallafornia en hij verhuisde naar Amerika om een ​​baan te krijgen

De IERSE realityster Marc O’Neill zei dat hij de persoon die hij was ‘haat’ had toen hij in Tallafornia was en dat hij naar Amerika moest verhuizen omdat hij hier geen werk kon krijgen.

Tallafornia werd voor het eerst uitgezonden in 2011 en richtte zich op jonge mensen uit het westen van Dublin die samenwoonden in het rustige dorpje Rathcoole.

2

Marc zei dat hij een hekel had aan de persoon die hij was toen hij jonger wasKrediet: RTE
Marc zei dat Ultimate Hell Week heel anders was dan andere shows die hij heeft gezien

2

Marc zei dat Ultimate Hell Week heel anders was dan andere shows die hij heeft gezienKrediet: RTE

Marc maakte deel uit van het tweede seizoen van deze TV3-show en was vaak het controversiële personage in de show.

De inwoner van Dublin heeft gezegd dat hij het personage dat hij op en rond de show speelde niet leuk vindt.

In een gesprek met The Irish Sun legde Marc uit: “Tallafornia is 10 jaar geleden en ik word nog steeds Tallafornia Marc genoemd.

“Mensen gaan altijd met een eerste indruk.

“Ik danste over de hele wereld, ik was aan het strippen, ik deed al deze dingen, ik deed ook al die stomme waardeloze shows. Ik heb zelfs geprobeerd te acteren en mensen herinneren zich altijd dat ene dat ze altijd zullen doen.

“Als je jonger bent, denk je altijd dat het nooit zal eindigen en dan weet je in je hoofd dat het zal eindigen.”

Marc zei dat hij een geweldige tijd had toen hij jonger was op de show, maar hij moest nadenken over zijn carrière en zijn toekomst.

Hij vervolgde: “Dus ik speelde dit personage elke keer dat de camera uitkwam. Ik speelde dit personage omdat ik dacht dat dit controversieel zou zijn, iedereen herinnert zich het controversiële personage altijd, maar ik ben nooit die persoon geweest.

“Ik heb een geweldige tijd gehad voor de tijd dat ik op de televisie was.

“Heb ik veel geld verdiend? Niet echt. Heb ik het naar mijn zin gehad? Ja, een jonge kerel in zijn semi-beroemde Z-lijst uit de jaren 20 – je bent populair, maar plotseling stort het in en realiseer je je:” Oh dit is een grote wereld, je moet nu gaan werken’.

“En iedereen zegt: ‘Oh jij bent die vent’, en dan heeft het invloed op je professionele carrière en zie je ook alle negatieven die ermee gepaard gaan.”

Marc zal zich bij de met sterren bezaaide cast voegen voor RTE’s speciale Ultimate Hell Week en hij zal op de proef worden gesteld door de DS’.

NIEUWE SHOW

Hij legde uit dat hij deze serie anders vond dan zijn tijd in realityshows.

De wetenschapper legde uit: “Deze is helemaal niet zo. Je weet wanneer je op televisie bent met de anderen die zeggen: ‘Oké, ik moet hier iets grappigs zeggen, want dit wordt getoond omdat het een taak is of wat dan ook’. .

“Je probeert iets grappigs te zeggen en als je iets niet kunt zeggen, wees dan schandalig of wat je maar kunt zijn.

“Bij deze had ik geen minuut om na te denken. Ik herinner me dat ik naar bed ging en 30 of 40 minuten later werd ik wakker. En toen recht de zee in, dat is zo ongeveer wat er gebeurde.”

Na zijn periode bij Big Brother in 2015 ging Marc naar Amerika om te werken in zijn professionele carrière van organische chemie en moleculaire biologie.

Hij legde uit dat hij naar Amerika wilde verhuizen om een ​​baan te krijgen, omdat hij geen werk kon krijgen in Ierland.

De realityster zei: “Ik ging naar Amerika en zo en ik moest mijn ervaring in Amerika opbouwen.

“Weet je wat het zo gek is dat ik me herinner dat ik in een leuke show op RTE zat en ze zeiden: ‘Dus waarom verhuis je naar Amerika?’ en ik gaf een stom antwoord omdat ik slim wilde klinken, want dat was wat je deed, je was de hele tijd aan het opscheppen.

AMERIKAANSE DROOM

“En het is niet dat jij het bent, het is wat je denkt dat mensen willen dat je denkt dat je die man moet zijn die controversiële opschepperige idioot naar mijn mening.

“Ik kijk terug en ik haat de persoon die ik was en niet de persoon die ik was, maar de persoon die ik deed alsof ik het niet was.”

Hij vervolgde: “Als ik terugkijk, was het mijn eigen schuld.

“Ik gedroeg me zo omdat ik dacht dat ze dat wilden, dus als je vaak naar sollicitatiegesprekken gaat, moest ik de spelling van mijn naam een ​​beetje veranderen, zodat ik een interview kreeg.

“En dan krijg je een interview en je weet dat ik goed in staat ben voor deze baan, het is een heel niche-ding dat je doet en je gaat voor een baan en je krijgt alle antwoorden goed en je vinkt alle vakjes aan en je weet gewoon dat ze eruit zien naar elkaar, en ik neem het ze niet kwalijk, ze kijken elkaar aan en zeggen: ‘Oh’.

Hij zei dat hij enige ervaring in Amerika had kunnen opdoen voordat hij naar huis ging.

Marc zei: “De reden waarom ik wegging was omdat ik wist dat ik hier geen baan kon krijgen.

“Ik wilde dat mensen zouden vergeten wie ik was, naar Amerika verhuisden, mijn ervaring voor drie jaar opdeden en dan naar huis kwamen en toen kreeg ik een baan en werkte toen.

“En mensen zeggen: ‘Oh oké, ja, dit grote bedrijf kon hem twee jaar vasthouden, hij moet in orde zijn’.

“En dat is letterlijk wat het is en het was heel moeilijk, maar terugkijkend.”


Posted By : Lagutogel