Braziliaanse legende Pele bedankt fans voor steun als icoon, 80, verlaat intensive care na operatie aan colontumor

VOETBALlegende Pele heeft fans bedankt voor hun beterschapsberichten na het verlaten van de intensive care na een colontumoroperatie.

De drievoudig wereldbekerwinnaar van Brazilië maakte ook een nieuwe grap over het feit dat hij weer klaar was om te voetballen in zijn eerste bericht op sociale media sinds zijn verhuizing naar het ziekenhuis.

2

Pele heeft een positieve gezondheidsupdate gegevenKrediet: AFP
Het Braziliaanse icoon deelde deze foto terwijl hij herstelt van de operatie om een ​​tumor uit zijn dikke darm te verwijderen

2

Het Braziliaanse icoon deelde deze foto terwijl hij herstelt van de operatie om een ​​tumor uit zijn dikke darm te verwijderen

De 80-jarige, die in het Alberto Enstein-ziekenhuis in Sao Paulo blijft nadat hij onder het mes is gegaan, plaatste een lachende selfie-foto van hem met zijn vuisten gebald in een overwinningsteken en schreef: “Mijn vrienden, dit is een bericht voor ieder van jullie.

“Denk geen moment dat ik de duizenden liefdevolle berichten die ik hier heb ontvangen niet heb gelezen.

“Heel erg bedankt aan ieder van jullie, die een minuut van je dag heeft besteed aan het sturen van positieve energie.

“Liefde, liefde en liefde! Ik heb de intensive care al verlaten en ben op mijn kamer. Ik ga elke dag vrolijker verder, met veel aanleg om 90 minuten te spelen, plus extra tijd. We zullen snel samen zijn!”

Eerder had Pele’s dochter Kely Nascimento op haar Instagram-account een positieve update gegeven over de toestand van haar vader.

Ze schreef: “Ik wil je heel, heel erg bedanken, uit de grond van mijn hart, voor alle liefdevolle en bezorgde sms’jes, DM’s, zaps en e-mails die ik heb ontvangen.


GRATIS WEDDENSCHAPPEN: KRIJG MEER DAN £ 2.000 AAN NIEUWE KLANTENDEALS


“Ik heb nog geen tijd gehad om ze allemaal te beantwoorden, maar ik lees het en voel me omarmd!

“Hij herstelt goed van de operatie. Hij is pijnvrij, in een goed humeur (hij is een beetje geïrriteerd dat hij alleen gelei kan eten, maar hij komt er wel overheen!! ) en klaar om de intensive care te verlaten en dan naar huis te gaan.”

Ziekenhuisbazen hebben nog niet gezegd wanneer ze denken dat Pele, voluit Edson Arantes do Nascimento, gezond genoeg zal zijn om naar huis te gaan na een operatie om een ​​tumor in zijn dikke darm te verwijderen.

De dikke darmtumor van de voormalige Santos-spits werd eind augustus gevonden toen hij voor routineonderzoek naar het ziekenhuis ging. Zijn operatie vond plaats op 4 september en hij zou vorige week de intensive care verlaten.

Zijn openbare optredens waren al verminderd vóór de uitbraak van het coronavirus.

En Pele maakte zich zorgen over zijn gezondheid in een recente Netflix-documentaire over zijn carrière nadat hij werd gezien met een rollator.

De voormalige voetballer, de enige mannelijke speler die drie World Cups heeft gewonnen, heeft mobiliteitsproblemen gehad sinds een mislukte heupoperatie in 2012.

De afgelopen jaren heeft hij ook nier- en prostaatprocedures ondergaan.

Hij won de Wereldbekers van 1958, 1962 en 1970 en blijft de topscorer aller tijden van Brazilië met 77 doelpunten in 92 wedstrijden.

Pele gebruikt een looprek om aan te komen voor een zeldzaam interview, terwijl de Braziliaanse legende schittert in de allesomvattende Netflix-show


Posted By : http://13.113.122.156/