Arsenal weigert de transfer van Houssem Aouar op te geven en ‘zal volgende zomer op Lyon-middenvelder mikken’

ARSENAL heeft het vooruitzicht om Lyon’s Houssem Aouar te tekenen niet opgegeven en plant een stap volgende zomer, aldus rapporten.

De 23-jarige zal Lyon deze winter niet verlaten en blijft tot volgende zomer.

2

Aouar heeft dit seizoen twee assists gegeven in vijf competitiewedstrijden voor LyonKrediet: GETTY IMAGES

Volgens Todofichajes.com heeft Aouar besloten te blijven en Lyon te helpen zich dit seizoen terug te vechten naar de Champions League.

En hoewel een verhuizing naar de Premier League deze zomer uitbleef, heeft Arsenal de hoop niet opgegeven om de jonge middenvelder vast te leggen.

Een verhuizing zou volgende zomer kunnen plaatsvinden als Arsenal een offensief beraamt.

The Gunners zijn echter een van de vele clubs die op jacht zijn naar Aouar.

In het rapport staat dat Aouar meerdere aanbiedingen op tafel heeft liggen van tal van Europese topclubs.

En als Arsenal er niet in slaagt om Europees voetbal veilig te stellen, kan dat het moeilijk maken om Aouar over te halen om volgende zomer mee te doen.


GRATIS WEDDENSCHAPPEN: KRIJG MEER DAN £ 2.000 AAN NIEUWE KLANTENDEALS


Als Arsenal volgende zomer Aouar wil binnenhalen, zullen ze hun fortuin moeten omdraaien in de competitie.

Zoals het er nu uitziet na vier gespeelde competitiewedstrijden, staan ​​de Gunners 16e na een slechte start.

Arsenal verloor hun eerste drie competitiewedstrijden van de pas gepromoveerde Brentford, Londense rivalen en Europees kampioen Chelsea, en de verdedigende Premier League-kampioen Manchester City.

The Gunners behaalden afgelopen weekend hun eerste overwinning van het seizoen door het gepromoveerde Norwich met 1-0 te verslaan in het Emirates.

Baas Mikel Arteta was opgelucht toen hij zag dat zijn team punten op het bord kreeg en prees de moeilijke start als ‘de beste 10 tot 15 dagen’ die hij in het voetbal heeft gehad.

Hij zei: “Ik moet zeggen dat het waarschijnlijk de beste 10 tot 15 dagen zijn geweest die ik ooit heb gehad sinds ik in het voetbal zit. Ik zeg niet dat ze de gemakkelijkste waren, maar waarschijnlijk de beste.

“Je moet een doel vinden waarom je doet wat je doet en waarom je de beslissing hebt genomen om voetballer of coach te worden. Het is allemaal logisch geworden in de afgelopen week of zo.

2

“Het gaat om de relatie die we hebben opgebouwd. Het gaat om het vertrouwen dat iedereen bij de club heeft.

“Het gaat over connecties en emotioneel hoe spelers reageren, hoe iedereen in het team – en ik heb het over elke afdeling van de club – de situatie ondersteunt en probeert te verbeteren en positief te zijn over de situatie.

“Je moet voetbalwedstrijden winnen, maar voor mij is dat een absoluut genot om te zien, hoe iedereen zich heeft gedragen in de context die we om ons heen hadden.”

⚽ Lees onze Liveblog van Arsenal voor het laatste nieuws en transferroddels uit de Emiraten

Max Aarons zegt dat Arsenal-spelers en fans allebei ‘gespannen’ zijn tijdens de confrontatie met Norwich


Posted By : http://54.248.59.145/